Ook deze twee Rode Duivels kunnen onze aanval bevolken: “Het blijft een natuurlijke reflex”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Ook deze twee Rode Duivels kunnen onze aanval bevolken: “Het blijft een natuurlijke reflex” Foto: © Photonews 10 juni 2016 13:54<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Thomas Meunier is bij de Rode Duivels één van de weinige alternatieven op de rechtsachterpositie. Maar in een niet zo ver verleden was de Luxemburger de man die Excelsior Virton van doelpunten voorzag. Dus als het echt nodig mocht blijken… Club Brugge haalde Thomas Meunier in 2009 weg bij Excelsior Virton. De huidige landskampioen dacht dat er een spits werd aangetrokken, maar daar besliste Juan Carlos Garrido…

Lees verder op Belgium Soccer: Ook deze twee Rode Duivels kunnen onze aanval bevolken: "Het blijft een natuurlijke reflex"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer