Kabasele had graag geleerd van Kompany: “Maar zonder zijn blessure was ik er misschien niet bij”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Kabasele had graag geleerd van Kompany: “Maar zonder zijn blessure was ik er misschien niet bij” Foto: © Photonews 10 juni 2016 22:56<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Christian Kabasele geniet momenteel met volle teugen van zijn eerste weken als Rode Duivel. Eén ding vindt de verdediger van KRC Genk toch een beetje jammer: de afwezigheid van Vincent Kompany. “Ik beschouw Vincent Kompany op mijn positie als de beste ter wereld”, glimlacht Christian Kabasele. “Het is dan ook jammer dat hij geblesseerd is en er dus niet bij is. Ik had veel van…

Lees verder op Belgium Soccer: Kabasele had graag geleerd van Kompany: "Maar zonder zijn blessure was ik er misschien niet bij"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer