De fanvraag: Rode Duivel geeft antwoord op de vragen van onze lezers

De fanvraag: Rode Duivel geeft antwoord op de vragen van onze lezers Foto: © Photonews 10 juni 2016 22:14<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De Rode Duivels warmen stilaan op richting de wedstrijd tegen Italië van maandag. In de mixed zone halen we ze dagelijks voor de camera. Daarbij stellen we ook graag úw vragen. Vandaag stelden we uw vragen aan Christian Kabasele! Christian Kabasele, Jean-François Gillet en Divock Origi waren vandaag aan het woord op de persconferenties na de gesloten training in Le Haillan.Beide vragen werden door de sympathieke centrale verdediger…

Lees verder op Belgium Soccer: De fanvraag: Rode Duivel geeft antwoord op de vragen van onze lezers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *