‘Antwerp wil De Sutter of 9-voudig Rode Duivel uit de Jupiler Pro League aantrekken’

‘Antwerp wil De Sutter of 9-voudig Rode Duivel uit de Jupiler Pro League aantrekken’ Foto: © photonews 10 juni 2016 08:22<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Royal Antwerp FC gaat ook volgend seizoen weer resoluut voor het kampioenschap in de tweede klasse van het Belgische voetbal. Stamnummer 1 wil zich deze zomer dan ook nog eens gevoelig versterken. Vooral in de aanvalslinie hoopt Antwerp er een grote vis bij te halen. Volgens Het Laatste Nieuws staat niemand minder dan Igor de Camargo (33) bovenaan het verlanglijstje van The Great Old.de Camargo is bij…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Antwerp wil De Sutter of 9-voudig Rode Duivel uit de Jupiler Pro League aantrekken’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.