EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

OFFICIEEL: Vanzeir kiest voor KRC Genk

Dante Vanzeir begint op 22 juni aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met de A-kern van Racing Genk. De 18-jarige jeugdinternational stemde in met een driejarig profcontract.”Dit was geen makkelijk dossier”, stelt technisch directeur Dimitri de Cond?. “Er was veel interesse van Europese topclubs.””Dante is een snelle spits, die ook op de rechterflank uit de voeten kan. Hij is ook een harde werker, die constant weegt op een verdediging. Om die redenen drong ook Peter Maes aan bij Dante om in Genk te blijven. We zijn ervan overtuigd dat hij op korte termijn…

Lees verder op Voetbal Belgie: OFFICIEEL: Vanzeir kiest voor KRC Genk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *