Buffalo’s halen slag thuis en loodsen Balette terug naar de Ghelamco Arena

Buffalo’s halen slag thuis en loodsen Balette terug naar de Ghelamco Arena Foto: © Photonews 09 juni 2016 07:51<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Balette zit terug op post. De Limburger verlaat KRC Genk na amper één seizoen en gaat terug aan de slag als assistent-trainer van KAA Gent. Het Laatste Nieuws weet dat Peter Balette een contract tot 2021 heeft getekend bij de Buffalo’s. Op die manier keert de assistent-trainer al na één seizoen terug naar de Ghelamco Arena. Balette koos er een jaartje geleden voor om aan de zijde van…

Lees verder op Belgium Soccer: Buffalo’s halen slag thuis en loodsen Balette terug naar de Ghelamco Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *