EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Buffalo’s halen slag thuis en loodsen Balette terug naar de Ghelamco Arena

Buffalo’s halen slag thuis en loodsen Balette terug naar de Ghelamco Arena Foto: © Photonews 09 juni 2016 07:51<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Balette zit terug op post. De Limburger verlaat KRC Genk na amper één seizoen en gaat terug aan de slag als assistent-trainer van KAA Gent. Het Laatste Nieuws weet dat Peter Balette een contract tot 2021 heeft getekend bij de Buffalo’s. Op die manier keert de assistent-trainer al na één seizoen terug naar de Ghelamco Arena. Balette koos er een jaartje geleden voor om aan de zijde van…

Lees verder op Belgium Soccer: Buffalo’s halen slag thuis en loodsen Balette terug naar de Ghelamco Arena

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *