De kalender is bekend! Club Brugge en KV Mechelen openen de nieuwe jaargang!

De kalender is bekend! Club Brugge en KV Mechelen openen de nieuwe jaargang! Foto: © Photonews 08 juni 2016 14:25<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De kalender voor voetbaljaargang 2016 – 2017 in de Jupiler Pro League is bekendgemaakt. KV Mechelen en Club Brugge hebben de eer om het nieuwe seizoen op gang te trappen. Op vrijdag 29 juli kijken KV Mechelen en Club Brugge elkaar in de ogen. Een weekje eerder (23 juli, nvdr.) strijden Club Brugge en Standard om de Belgische SuperCup.Op speeldag twee krijgen we meteen een regelrechte topper tussen KAA Gent en…

Lees verder op Belgium Soccer: De kalender is bekend! Club Brugge en KV Mechelen openen de nieuwe jaargang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *