Ciman, Nainggolan en Benteke over hun ‘toernooi van de revanche’

Ciman, Nainggolan en Benteke over hun ‘toernooi van de revanche’ Foto: © photonews 08 juni 2016 16:30<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Christian Benteke miste het WK 2014 door een blessure aan de achillespees, Radja Nainggolan werd niet opgeroepen door Marc Wilmots en Laurent Ciman speelde geen minuut in Brazilië. Op het EK 2016 lijken ze allen in meerdere of mindere mate iets te kunnen rechtzetten. Christian Benteke weet alvast waar hij het voor doet: “Ik heb het WK 2014 gemist, waardoor het EK hier in Frankrijk wel degelijk een persoonlijk doel werd voor me. Ik…

Lees verder op Belgium Soccer: Ciman, Nainggolan en Benteke over hun ‘toernooi van de revanche’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *