Oefenmatchen: Okriashvili nekt Europees kampioen in laatste oefenmatch

Oefenmatchen: Okriashvili nekt Europees kampioen in laatste oefenmatch Foto: © photonews 07 juni 2016 22:47<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Na de oefenwedstrijden van de Rode Duivels zijn er de nodige twijfels over de kansen van onze jongens om de ambities waar te maken in Frankrijk. Er zijn echter nog meer landen die met zorgen afreizen. Spanje bijvoorbeeld. De titelverdediger wil geschiedenis schrijven door voor de derde keer op rij Europees kampioen te worden. De oefenwedstrijd tegen Georgië was echter geen al te beste generale repetitie. Enkele dagen ging Georgië nog zwaar onderuit tegen Roemenië:…

Lees verder op Belgium Soccer: Oefenmatchen: Okriashvili nekt Europees kampioen in laatste oefenmatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *