Mignolet probeert scherp te blijven

In de drie voorbereidingsmatchen kwamen alle beschikbare veldspelers in actie. Bij de doelmannen was het andere koek. Simon Mignolet en Jean-Franois Gillet kregen geen speelminuten. De oefenpartij tegen de Genkse beloften werd afgelast. Keepers zonder wedstrijdritme, dat kan gevaarlijk spel betekenen.Thibaut Courtois heeft een minder goed seizoen achter de rug bij Chelsea. De bondscoach maakte snel duidelijk dat Courtois zijn nummer n blijft. Duidelijkheid creren is goed, maar wat als Courtois – die dit jaar toch met blessures kampte – opnieuw in de lappenmand zou verdwijnen? Dan moet Mignolet onder de lat staan. Zijn laatste…

Lees verder op Voetbal Belgie: Mignolet probeert scherp te blijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *