Genk-stadion krijgt nieuwe naam en wordt CO2-neutraal

Het voetbalstadion van KRC Genk heet voortaan Luminus Arena. Dat is gevolg van de plannen om het stadion tegen 2020 energieneutraal te maken. Het partnership tussen EDF Luminus en KRC Genk werd dinsdag officieel bekendgemaakt. “Ontstaan uit de steenkoolwinning in deze regio, heeft de club KRC Genk een rijke traditie in de energievoorziening”, zei Patrick Janssens, algemeen directeur van KRC Genk. “Na de opening van het stadion, nu 20 jaar geleden, drongen zich een aantal vervangingsinvesteringen op qua energievoorziening. We hebben vervolgens EDF Luminus benaderd om in een partnership ons stadion CO2-neutraal te maken.”“Van pure producent…

Lees verder op Gazet van Antwerpen: Genk-stadion krijgt nieuwe naam en wordt CO2-neutraal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *