OFFICIEEL: Hamalainen blijft in eerste klasse

Racing Genk plukte Brian Hamalainen vier seizoenen geleden weg bij Zulte Waregem. De Deense linkachter mocht er niet op een contractverlenging rekenen. Na Davy De fauw haalt Zulte Waregem ook Hamalainen terug naar het Regenboogstadion!De voormalige verediger van Lyngby BK tekende een tweejarig contract bij Essevee. “Uiteraard ben ik tevreden om terug te kunnen spelen voor deze mooie club. Ik heb enkel maar goeie herinneringen aan mijn eerste periode (2011-2012) bij Zulte Waregem en ben ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is voor mijn verdere voetbalcarri?re”, stelt Brian Hamalainen tevreden. “Belgi? is…

Lees verder op Voetbal Belgie: OFFICIEEL: Hamalainen blijft in eerste klasse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *