Hamalainen keert na 4 seizoenen Genk terug naar Zulte Waregem

Hamalainen kwam in de zomer van 2011 over van Lyngby uit zijn thuisland naar Zulte Waregem. Na een seizoen verkaste de verdediger naar Racing Genk. In Limburg werd hij nooit onbetwiste titularis. Dit seizoen begon hij 12 keer in de basis.Nu keert hij terug naar Essevee. “Ik heb enkel maar goeie herinneringen aan mijn eerste periode bij Zulte Waregem en ik ben ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is voor mijn verdere voetbalcarrière.””België is mijn tweede thuis geworden en met vijf jaar ervaring in de Jupiler Pro League ben ik vertrouwd met de manier…

Lees verder op Sporza: Hamalainen keert na 4 seizoenen Genk terug naar Zulte Waregem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *