Transfergeruchten 04/06: Lommel heeft akkoord met Antwerp-doelwit, Sylla op weg naar Engeland

Transfergeruchten 04/06: Lommel heeft akkoord met Antwerp-doelwit, Sylla op weg naar Engeland Foto: © Photonews 04 juni 2016 22:05<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het EK staat op het punt om los te barsten, maar de geruchtenmolen zal de komende weken blijven draaien. Ook vandaag selecteert onze redactie een handig overzicht. Wolverhampton maakt werk van de transfer van Idryssa Sylla. De Engelsen zouden zo’n drie miljoen euro veil hebben voor de aanvaller van Anderlecht. Lommel United heeft een akkoord bereikt met Ridwane M’Barki, die ook kon rekenen op belangstelling van Antwerp. Er moet…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 04/06: Lommel heeft akkoord met Antwerp-doelwit, Sylla op weg naar Engeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *