Vermaelen moet training staken voor ogen van 13.000 fans

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Thomas Vermaelen verliet de training met een blessure.<</span> > 01 / 01 <</a> > Thomas Vermaelen verliet de training met een blessure. Laatste training Rode Duivels voor EK: Vermaelen staakt training Rode Duivels bezoeken scholen: “Kinderen waren heel enthousiast” Vermaelen staakt de training na een halfuurtje Fase per fase • live berichtgeving VRT Laatste training Rode Duivels voor EK: Vermaelen staakt training 19:58 ◀ Toby Alderweireld zal op het EK centraal spelen. Hij moet de leider van de defensie worden. Tegen Finland was er met Denayer en Vermaelen achterin te weinig coaching. Marc Wilmots 19:27…

Lees verder op Sporza: Vermaelen moet training staken voor ogen van 13.000 fansLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Vermaelen moet training staken voor ogen van 13.000 fans

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Thomas Vermaelen verliet de training met een blessure.<</span> > 01 / 01 <</a> > Thomas Vermaelen verliet de training met een blessure. Laatste training Rode Duivels voor EK: Vermaelen staakt training Rode Duivels bezoeken scholen: “Kinderen waren heel enthousiast” Vermaelen staakt de training na een halfuurtje Fase per fase • live berichtgeving VRT Laatste training Rode Duivels voor EK: Vermaelen staakt training 19:58 ◀ Toby Alderweireld zal op het EK centraal spelen. Hij moet de leider van de defensie worden. Tegen Finland was er met Denayer en Vermaelen achterin te weinig coaching. Marc Wilmots 19:27…

Lees verder op Sporza: Vermaelen moet training staken voor ogen van 13.000 fansLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer