Sprokkels 03/06: Hanni weer aan het feest, meevaller voor de Duivels en gulle Ronaldo

Sprokkels 03/06: Hanni weer aan het feest, meevaller voor de Duivels en gulle Ronaldo Foto: © Photonews 03 juni 2016 09:39<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl de Europese competities stilliggen, zijn alle ogen gericht op de aanloop richting het EK. Ook nu wordt onze redactie overladen met een karrenvracht aan korte berichten die we voor u in onze sprokkels gieten. De kans bestaat dat ook Lionel Messi moet afhaken voor de Copa America. De Argentijn sukkelt met een rugblessure.Ook Christian Kabasele moest traditiegetrouw een liedje zingen voor de andere Rode Duivels, hij…

Lees verder op Belgium Soccer: Sprokkels 03/06: Hanni weer aan het feest, meevaller voor de Duivels en gulle Ronaldo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *