Héél straf: Dit is het aantal fans dat naar training van Rode Duivels vandaag kwam kijken

Er was wel érg veel volk voor de training van de Rode Duivels in Genk vrijdag. Maar liefst 13.000 fans tekenden present om de Belgen te komen aanmoedigen. Zondag spelen de Duivels hun laatste voorbereidingswedstrijd voor het EK; thuis tegen Noorwegen. Tegen… Lees verder op Voetbal 24: Het bericht Héél straf: Dit is…

Lees verder op Voetbal 24: Héél straf: Dit is het aantal fans dat naar training van Rode Duivels vandaag kwam kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Héél straf: Dit is het aantal fans dat naar training van Rode Duivels vandaag kwam kijken

Er was wel érg veel volk voor de training van de Rode Duivels in Genk vrijdag. Maar liefst 13.000 fans tekenden present om de Belgen te komen aanmoedigen. Zondag spelen de Duivels hun laatste voorbereidingswedstrijd voor het EK; thuis tegen Noorwegen. Tegen… Lees verder op Voetbal 24: Het bericht Héél straf: Dit is…

Lees verder op Voetbal 24: Héél straf: Dit is het aantal fans dat naar training van Rode Duivels vandaag kwam kijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *