Drie Belgische topclubs azen op Cavanda

Maar liefst drie Belgische topclubs willen tweevoudig Rode Duivel Luis Pedro Cavanda aantrekken. Volgens het lokale Karakadeniz Gazete mag de 25-jarige rechtsachter het Turkse Trabzonspor verlaten.De rechtsback met Congolese roots kan al langer op interesse rekenen van RSC Anderlecht. Maar ook Club Brugge en Racing Genk willen hem graag aantrekken.Cavanda heeft nog een contract tot de zomer van 2019 bij Trabzonspor. Bij Anderlecht zoeken ze al langer naar een rechtsachter, door de problematiek rond enfant terrible Anthony Vanden Borre, moest Andy Najar noodgedwongen een rij achteruit. Club Brugge bekijkt of Thomas Meunier ook nog na…

Lees verder op Voetbal Belgie: Drie Belgische topclubs azen op Cavanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *