Acht jongeren krijgen kans bij Racing Genk

Racing Genk veroverde tegen Sporting Charleroi het laatste Europees ticket. Hierdoor komen de troepen van Peter Maes al vroeg in actie. Vanaf 20 juni starten de trainingen, daar zullen ook acht jongeren bij zijn, dat weet Het Belang van Limburg.De achttienjarige Dante Vanzeir heeft vandaag een gesprek met de club gepland om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract. Vanzeir is een beloftevolle en pijlsnelle aanvaller.Leeftijdsgenoot Rubin Seigers mocht al mee op winterstage naar Spanje waar hij indruk maakte, maar een knieblessure gooide roet in het eten voor de rest van het seizoen….

Lees verder op Voetbal Belgie: Acht jongeren krijgen kans bij Racing Genk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *