‘Tottenham kwam Genk en Gentspeler scouten tijdens interland’

‘Tottenham kwam Genk en Gentspeler scouten tijdens interland’ Foto: © photonews 02 juni 2016 19:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Eerder was er al sprake van interesse door Tottenham in Laurent Depoitre, nu zouden ze ook Moses Simon intensief scouten. Maar of het snel tot een overstap zal komen? Louwagie gaf ooit te kennen dat de prijs hoog zal moeten zijn. De boutade van de 20 miljoen euro is nog steeds niet vergeten. Maar tijdens de interland tussen Luxemburg en Nigeria zaten er opnieuw Nigeriaanse scouts op de banken.En volgens de Nigeriaanse pers is…

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Tottenham kwam Genk en Gentspeler scouten tijdens interland’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *