EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Dan toch nog wat goed nieuws: deze Rode Duivel is fit!

Dan toch nog wat goed nieuws: deze Rode Duivel is fit! 02 juni 2016 11:51<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Een dag na de 1-1 tegen Finland konden de Rode Duivels wel wat goed nieuws gebruiken. En daar heeft Mousa Dembele kunnen voor zorgen. Hij trainde ongedwongen mee bij de nationale ploeg, al werd hij na een halfuurtje uit voorzorg naar de kant gehaald. “Dembele heeft een scheurtje van 4 mm. Dat is niet zo erg. Hij zal een kleine week moeten herstellen, dat is geen probleem, we zullen enkel voorzichtig met hem moeten zijn”,…

Lees verder op Belgium Soccer: Dan toch nog wat goed nieuws: deze Rode Duivel is fit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *