EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Christian Kabasele: Het gaat goed!

Door het uitvallen van Dedryck Boyata en Nicolas Lombaerts begin deze week, behoort Christian Kabasele tot de definitieve EK-selectie van bondscoach Marc Wilmots. Tegen Finland kreeg de 25-jarige centrale verdediger van Racing Genk geen speelkansen.”Het is nu aan mij om hard te werken en speelkansen te verdienen. Als ik de goede vorm van bij Genk kan aanhouden in de toekomst, zullen die speelminuten wel komen.”Op training ondervindt Kabasele alvast geen problemen. “Het gaat goed”, stelt hij in L’Avenir. “De groep heeft me goed ontvangen. Ik heb een goede band met Axel Witsel,…

Lees verder op Voetbal Belgie: Christian Kabasele: Het gaat goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *