Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Sint-Niklaas!

Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Sint-Niklaas! 02 juni 2016 20:37<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze zomer wordt de Grote Markt in Sint-Niklaas omgetoverd tot een heus fandorp voor de Rode Duivels. Vanaf maandag 13 juni kan je terecht op de “Football Plaza”, een EK Supportersdorp. Het belooft een unieke beleving te worden. Redenen genoeg om af te zakken. Wij sommen ze even op. Volg alle wedstrijden van onze Belgen tijdens het EK 2016 in Frankrijk live op een 50 m² groot scherm vanop de Grote Markt in Sint-Niklaas…

Lees verder op Belgium Soccer: Beleef duivelse momenten op Football Plaza: het EK-supportersdorp in Sint-Niklaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *