Hongerige Finnen tegen Rode Duivels

Eden Hazard en zijn ploegmaten moeten straks vol aan de bak in een halfvol Koning Boudewijnstadion. Finland verschijnt met veel motivatie aan de aftrap. “Individueel zijn de Belgen veel sterker, maar wij zullen spelen met onze kwaliteiten: inzet, organisatie en discipline”, stelt aanvoerder Tim Sparv tegenover Sporza. “We zullen moeten lopen, lopen en lopen, maar voor dit soort matchen ben je voetballer geworden.”Doelman Lukas Hradecky verwacht een warme avond. “Offensief is Belgi een van de sterkste landen van Europa. Ik zal veel werk moeten opknappen.”Deze elf Finnen worden aan de aftrap verwacht:…

Lees verder op Voetbal Belgie: Hongerige Finnen tegen Rode Duivels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *