Genkie is benieuwd naar Kevin De Bruyne

Jere Uronen was in de voorbije wedstrijden met Finland een basisspeler. De 21-jarige verdediger van Racing Genk kijkt uit naar de duels met Kevin De Bruyne. Finland kon zich nog nooit kwalificeren voor een groot toernooi. Het eindigde in de kwalificaties als vierde, achter Noord-Ierland, Roemeni en Hongarije. “Het uiteindelijke doel is om ons voor het eerst te kwalificeren voor een groot toernooi”, stelt Uronen in Het Belang van Limburg.”Sinds januari hebben we een nieuwe bondscoach (de 64-jarige Zweed Hans Backe, red.). Daardoor voetballen we nu iets defensiever en directer. We spelen 4-4-2 of 5-3-2,…

Lees verder op Voetbal Belgie: Genkie is benieuwd naar Kevin De Bruyne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *