Daarom hoort Kabasele bij de Rode Duivels: “In 30 matchen zitten daar 28 goeie tussen, één matige en één slechte”

Daarom hoort Kabasele bij de Rode Duivels: “In 30 matchen zitten daar 28 goeie tussen, n matige en n slechte” Foto: © photonews 01 juni 2016 13:08<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Christian Kabasele werd als 23ste man bij de Rode Duivels gehaald. Pas international en de verdediger van Racing Genk trekt al naar het EK. Maar Gunter Jacob, die Kabasele naar Genk haalde, gelooft in zijn kunnen. De voormalige technisch directeur van KRC zocht destijds een opvolger voor Kalidou Koulibaly die naar Napoli vertrok. “Kabasele had veel vergelijkbare kwaliteiten”, geeft Jacob aan in HNB. “Snelheid, kracht,…

Lees verder op Belgium Soccer: Daarom hoort Kabasele bij de Rode Duivels: “In 30 matchen zitten daar 28 goeie tussen, één matige en één slechte”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *