7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

De Engelse website Squawka neemt RC Genk onder de loep. Uit die club zijn namelijk al heel wat toppers uit voortgekomen. Het somt tien spelers op. Wij nemen er de beste uit. Kevin De Bruyne (nu bij Manchester City, periode bij Genk: 1999-2012)… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: 7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

De Engelse website Squawka neemt RC Genk onder de loep. Uit die club zijn namelijk al heel wat toppers uit voortgekomen. Het somt tien spelers op. Wij nemen er de beste uit. Kevin De Bruyne (nu bij Manchester City, periode bij Genk: 1999-2012)… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: 7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

De Engelse website Squawka neemt RC Genk onder de loep. Uit die club zijn namelijk al heel wat toppers uit voortgekomen. Het somt tien spelers op. Wij nemen er de beste uit. Kevin De Bruyne (nu bij Manchester City, periode bij Genk: 1999-2012)… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: 7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *