7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Engelse website Squawka neemt RC Genk onder de loep. Uit die club zijn namelijk al heel wat toppers uit voortgekomen. Het somt tien spelers op. Wij nemen er de beste uit. Kevin De Bruyne (nu bij Manchester City, periode bij Genk: 1999-2012)… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: 7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Engelse website Squawka neemt RC Genk onder de loep. Uit die club zijn namelijk al heel wat toppers uit voortgekomen. Het somt tien spelers op. Wij nemen er de beste uit. Kevin De Bruyne (nu bij Manchester City, periode bij Genk: 1999-2012)… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: 7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komen

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

De Engelse website Squawka neemt RC Genk onder de loep. Uit die club zijn namelijk al heel wat toppers uit voortgekomen. Het somt tien spelers op. Wij nemen er de beste uit. Kevin De Bruyne (nu bij Manchester City, periode bij Genk: 1999-2012)… Lees verder op Jupiler Pro League: Het…

Lees verder op Jupiler pro league: 7 toppers in Europa die allemaal van RC Genk komenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer