Rode Duivels: Dembélé, Carrasco, Nainggolan en Meunier niet in actie tegen Finland

Mousa Dembélé, Yannick Carrasco, Radja Nainggolan en Thomas Meunier komen woensdag niet in actie in de oefeninterland van de Rode Duivels in het Koning Boudewijnstadion tegen Finland (20u45). Dat heeft bondscoach Marc Wilmots voor aanvang van de training van dinsdag in Genk laten optekenen. Het kwartet zit ook niet op de bank. “Ik wil geen risico’s nemen, maar normaal gezien spelen Radja en Yannick zondag wel tegen Noorwegen”, aldus Wilmots, die woensdag maximaal vier of vijf vervangingen kan doorvoeren. Op de oefensessie van dinsdag, die slechts een kwartier toegankelijk was voor de pers, tekende Nainggolan…

Lees verder op Sportmagazine: Rode Duivels: Dembélé, Carrasco, Nainggolan en Meunier niet in actie tegen Finland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *