EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Lierse tegen drie eersteklassers

Eric Van Meir wist Lierse in de top acht te loodsen, wat goed is voor deelname aan de nieuwe 1B-reeks. Lierse begint binnen een drietal weken aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het oefenprogramma ligt bijna volledig vast.De Pallieters leggen op maandag 20 juni medische testen af. Een week later staat de eerste training op de agenda. Van 18 tot 22 juli trekken ze op stage naar het Nederlandse Doorwerth. Lierse speelt in de voorbereiding niet alleen tegen drie eersteklassers. FC Utrecht zakt ook naar Belgi? af.Het oefenschema ziet er als volgt uit:02/07 Zandhoven – Lierse 19u06/07 KFC Lint…

Lees verder op Voetbal Belgie: Lierse tegen drie eersteklassers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *