De Rode Duivels mogen meer kaarten pakken: “We zijn te braaf”

De Rode Duivels mogen meer kaarten pakken: “We zijn te braaf” Foto: © Photonews 31 mei 2016 18:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Marc Wilmots wil de Rode Duivels agressiever zien spelen. De bondscoach wil de spelers aanleren een fout te maken op het juiste moment om counters te voorkomen. “Gedurende heel de kwalificatiecampagne pakten we te weinig kaarten.” Bondscoach Marc Wilmots is ervan overtuigd dat de Rode Duivels meer kaarten mogen pakken ten voordele van de ploeg. “Er zijn wedstrijden waar wij het spel domineren met veel balbezit en waar de tegenstander…

Lees verder op Belgium Soccer: De Rode Duivels mogen meer kaarten pakken: "We zijn te braaf"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *