“Bij Genk liggen ze nog altijd in een deuk omdat Anderlecht Kara weghaalde terwijl deze man over het hoofd werd gezien

“Bij Genk liggen ze nog altijd in een deuk omdat Anderlecht Kara weghaalde terwijl deze man over het hoofd werd gezien Foto: © photonews 31 mei 2016 12:41<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. RSC Anderlecht haalde vorige zomer Kara Mbodji weg bij KRC Genk. Een transfer die vele wenkbrauwen deed fronsen, want Kara maakte ook in de Cristal Arena nog vaak foutjes. Kiezen voor Kara, terwijl daar in Limburg ook ene Christian Kabasele rondliep. En… Tegenwoordig is die laatste Rode Duivel. Door de vele blessures bij de nationale ploeg maakt Christian Kabasele sinds…

Lees verder op Belgium Soccer: "Bij Genk liggen ze nog altijd in een deuk omdat Anderlecht Kara weghaalde terwijl deze man over het hoofd werd gezien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *