Voorzitter Racing Genk: Kloof met top verkleinen

Na twee jaar zonder geen Europees voetbal te hebben gespeeld, mag Racing Genk volgend jaar de voorrondes van de Europa League afhaspelen. Voorzitter Herbert Houben was uiteraard tevreden achteraf, maar sprak zich ook al uit over volgend seizoen.”Onze belangrijkste opdracht dit seizoen was die ploeg opnieuw op de rails krijgen”, zei Houben bij Proximus 11. “We hadden in sommige wedstrijden het gevoel dat er nog iets meer in zat, maar we hebben het goed gedaan.””We zijn vierde geworden in de competitie en we hebben alsnog een Europees ticket kunnen bemachtigen. Dit is eigenlijk de kers…

Lees verder op Voetbal Belgie: Voorzitter Racing Genk: Kloof met top verkleinen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *