Peter Maes: “Een van mijn moeilijkste seizoenen als coach”

Na het dramatische 2-0-verlies in Charleroi klonk er gemor in de bestuurskamers, maar met een galavoorstelling gisteren speelden Maes en zijn jongens alle twijfels van zich af: 5-1 én een bijhorend ticket voor de Europa League.”Mijn jongens verdienen dat, hoewel ze al hun doelstellingen al behaald hadden. Als je dan – dat hoorde ik toch links en rechts – afgerekend wordt op een wedstrijd op Charleroi , dan doet het deugd dat we op het einde van het seizoen een wedstrijd kunnen afleveren met enorm veel doelkansen en goed voetbal.”Zo sluit hij zijn eerste seizoen bij Genk succesvol…

Lees verder op Sporza: Peter Maes: "Een van mijn moeilijkste seizoenen als coach"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *