Loodzware opdracht voor Genk, Charleroi kan Europees voetbal ruiken

Loodzware opdracht voor Genk, Charleroi kan Europees voetbal ruiken Foto: © Photonews 29 mei 2016 09:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. De kansen van KRC Genk om alsnog een Europees ticket te bemachtigen, zijn na donderdag fel geslonken. De Limburgers zullen top moeten zijn tegen Charleroi om de 2-0 uit de heenmatch weg te werken. Het was feest in Charleroi donderdagavond. De Karolo’s beseften dat ze met 2-0 een uitstekende uitgangspositie in handen hebben. Ze kunnen het ticketje voor Europa al bijna vasthouden. Coach Felice Mazzu moet een oplossing vinden voor Mata, die geschorst is.Bij…

Lees verder op Belgium Soccer: Loodzware opdracht voor Genk, Charleroi kan Europees voetbal ruiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *