Live: Maes mikt vol op de aanval om alsnog Europees voetbal af te dwingen

Live: Maes mikt vol op de aanval om alsnog Europees voetbal af te dwingen Foto: © Photonews 29 mei 2016 14:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Maes zet alles op alles om de 2-0 achterstand tegen Charleroi op te halen. Hij brengt Samatta n Karelis aan de aftrap. Dewaest is out en wordt vervangen door Wouters. Bij Charleroi komt Tainmont in de plaats van Baby. Het was feest in Charleroi donderdagavond. De Karolo’s beseften dat ze met 2-0 een uitstekende uitgangspositie in handen hebben. Ze kunnen het ticketje voor Europa al bijna vasthouden. Coach…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Maes mikt vol op de aanval om alsnog Europees voetbal af te dwingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *