EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

‘Bayern München ziet bod van 40 miljoen euro op ex-verdediger van Racing Genk geweigerd worden’

‘Bayern Mnchen ziet bod van 40 miljoen euro op ex-verdediger van Racing Genk geweigerd worden’ Foto: © photonews 29 mei 2016 20:06<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Carlo Ancelotti komt volgend seizoen aan het roer bij Bayern Mnchen en lijkt enkele gerichte versterkingen te willen doorvoeren. En van de namen op zijn lijstje zou een ex-verdediger van Racing Genk zijn. Volgens het Italiaanse medium Corriere dello Sport zou Bayern München een bod van veertig miljoen euro hebben uitgebracht op Kalidou Koulibaly. De centrale verdediger is momenteel een ploegmaat van Dries Mertens bij Napoli….

Lees verder op Belgium Soccer: ‘Bayern München ziet bod van 40 miljoen euro op ex-verdediger van Racing Genk geweigerd worden’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *