Wie volgt Basnik Hasi op bij Anderlecht? De beste kandidaten opgesomd

Wie volgt Basnik Hasi op bij Anderlecht? De beste kandidaten opgesomd Foto: © photonews 28 mei 2016 22:30<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Besnik Hasi werd door Anderlecht ontslagen na het povere voetbal van het voorbije seizoen. Sindsdien is de hoofdstadclub met meerdere coaches in verband gebracht als opvolger. Morten Olsen werd meerdere malen genoemd als de ideale nieuwe hoofdtrainer bij Anderlecht. De Deen won met de Brusselaars, als verdediger, drie keer het kampioenschap en zelfs de UEFA-Cup in 1983. Hij coachte Ajax voor twee seizoenen en is sinds 2000 de bondscoach van…

Lees verder op Belgium Soccer: Wie volgt Basnik Hasi op bij Anderlecht? De beste kandidaten opgesomd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *