Sinan Bolat opnieuw aan de slag

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge haalde Sinan Bolat in huis als vervanger van Mathew Ryan. Dat bleek al snel een foute zet. Bolat kwam amper in beeld en mocht al in januari terug vertrekken. De Turkse keeper zou opnieuw in Portugal zijn kans kunnen gaan.FC Porto zou Bolat uit kunnen lenen aan Desportivo de Chaves, meldt A Bola. Die club promoveert naar de eerste afdeling en is op zoek naar een doelman met ervaring op het hoogste niveau.De 27-jarige doelman kwam bij Club Brugge slechts aan 270 speelminuten in de Jupiler Pro…

Lees verder op Voetbal Belgie: Sinan Bolat opnieuw aan de slagLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Sinan Bolat opnieuw aan de slag

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Club Brugge haalde Sinan Bolat in huis als vervanger van Mathew Ryan. Dat bleek al snel een foute zet. Bolat kwam amper in beeld en mocht al in januari terug vertrekken. De Turkse keeper zou opnieuw in Portugal zijn kans kunnen gaan.FC Porto zou Bolat uit kunnen lenen aan Desportivo de Chaves, meldt A Bola. Die club promoveert naar de eerste afdeling en is op zoek naar een doelman met ervaring op het hoogste niveau.De 27-jarige doelman kwam bij Club Brugge slechts aan 270 speelminuten in de Jupiler Pro…

Lees verder op Voetbal Belgie: Sinan Bolat opnieuw aan de slagLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer