KRC Genk RSS

Dagelijks al het KRC Genk nieuws voor jou verzameld!Rode Duivels winnen oefeninterland tegen Zwitserland met 1-2

00ae8 De Rode Duivels hebben zaterdagnamiddag hun eerste oefeninterland in de EK-voorbereiding met 1-2 gewonnen in en tegen Zwitserland. In het Stade de Genève kwamen de Belgen op het halfuur 1-0 achter na een treffer van Blerim Dzemaili, Romelu Lukaku (34.) en Kevin De Bruyne (83.) zorgden voor een Belgische driepunter in een matige wedstrijd. De Belgen hadden in het voor twee derde volgelopen stadion iets meer dan een kwartier nodig om enigszins in de wedstrijd te komen. De nooddefensie – met Axel Witsel als experiment op de rechtsback en Toby Alderweireld centraal – had heel…

Lees verder op Sportmagazine: Rode Duivels winnen oefeninterland tegen Zwitserland met 1-2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *