Bij Genk willen ze nog één keer vlammen: “Dit kan niet voor een club als de onze”

Bij Genk willen ze nog n keer vlammen: “Dit kan niet voor een club als de onze” Foto: © photonews 28 mei 2016 11:16<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Racing Genk dreigt nog Europees voetbal te gaan missen. Na de 2-0 in Charleroi staan de Limburgers morgen voor een zeer zware opdracht. Christian Kabasele wil er nog n keer vol voor gaan. De verdediger staat ook in de belangstelling van Marc Wilmots, maar moet eerst nog een belangrijke opdracht vervullen. Hij moet Perbet aan banden leggen. “Het zal zwaar zijn als dit niet lukt”,…

Lees verder op Belgium Soccer: Bij Genk willen ze nog één keer vlammen: “Dit kan niet voor een club als de onze”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *