Peter Maes over Racing Genk – Charleroi

Racing Genk staat voor een aartsmoeilijke opdracht wil het nog een Europees ticket veroveren. De troepen van Peter Maes gingen met 2-0 onderuit op het veld van Sporting Charleroi. Zondag volgt de terugwedstrijd in de Cristal Arena. Voetbalbelgie.be woonde de persconferentie van Peter Maes bij voor aanvang van d? match van het jaar voor de Limburgers.Van onze reporter in GenkRacing Genk heeft heel wat averij opgelopen op het veld van Sporting Charleroi, zo zijn drie spelers onzeker voor de terugwedstrijd van zondag. “S?bastien Dewaest heeft rugproblemen, Yoni Buyens kampt dan weer met…

Lees verder op Voetbal Belgie: Peter Maes over Racing Genk – Charleroi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *