Matchen Rode Duivels niet uitverkocht

Na de oefenpartij in Zwitserland strijken de Rode Duivels in Genk neer voor een stageweek. Daar horen ook matchen bij tegen Finland en Noorwegen. De voorverkoop loopt niet helemaal zoals verwacht!Voor Belgi?-Finland zijn nog maar 23.480 tickets de deur uit. De vriendschappelijke interland tegen Noorwegen valt meer in de smaak met 28.674 toeschouwers.Maar er zijn dus nog behoorlijk wat tickets beschikbaar, wat bij de vorige interlands niet het geval was. De KBVB wijst erop dat het om twee matchen in een week gaat tegen twee minder aanlokkelijke tegenstrevers en hoopt dat het Koning Boudewijnstadion toch nog helemaal…

Lees verder op Voetbal Belgie: Matchen Rode Duivels niet uitverkocht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *