Kabasele: Snelle goal zou helpen

Christian Kabasele en Racing Genk staan zondag voor een moeilijke opdracht. Ze moeten proberen om de 2-0-nederlaag op het veld van Sporting Charleroi goed te maken. De inzet is een Europees ticket. Voetbalbelgie.be had een gesprek met de centrale verdediger die mogelijk eerstdaags Rode Duivel wordt als Nicolas Lombaerts uitvalt.Van onze reporter in Genk”Natuurlijk waren we ontgoocheld na de match”, stelt Christian Kabasele bij Voetbalbelgie.be. “Maar we moeten dat aan de kant zetten en 90 minuten knokken. We gaan proberen om er onmiddellijk in te vliegen.”De 25-jarige Kabasele is hoopvol. “Ik schat de kansen…

Lees verder op Voetbal Belgie: Kabasele: Snelle goal zou helpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *