Genk-verdediger Kabasele: “Ik dacht dat ik nog aan het dromen was”

Christian Kabasele breit door de barragematchen tegen Charleroi nog een verlengstuk aan zijn seizoen, maar de verdediger moet misschien nog enkele weken langer wachten op vakantie. Bondscoach Marc Wilmots liet gisteren weten dat hij Kabasele achter de hand houdt als Nicolas Lombaerts niet fit geraakt.”Ik was net wakker van een dutje toen ik het nieuws vernam. Ik kon het amper geloven. Ik dacht dat ik nog aan het dromen was”, vertelde Kabasele na de match tegen Charleroi aan La Dernière Heure.”Dit is een beloning voor het werk van de voorbije jaren. Het zou formidabel zijn…

Lees verder op Sporza: Genk-verdediger Kabasele: "Ik dacht dat ik nog aan het dromen was"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *