Genk-fans zijn niet tevreden en halen verhaal bij spelersbus

Genk-fans zijn niet tevreden en halen verhaal bij spelersbus Foto: © Photonews 27 mei 2016 08:09<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk verloor gisteren met 2-0 bij Sporting Charleroi. De Limburgers zien op die manier het Europese ticket heel ver wegglippen. De fans vroegen dan ook uitleg. “We hebben nog vijftig procent kans”, liet Peter Maes na de wedstrijd optekenen. Maar ook de fans van KRC Genk beseffen dat het Europese ticket heel ver weg is na de 2-0-nederlaag op Mambourg. En vooral: de Smurfen kwamen eigenlijk helemaal niet in het stuk voor….

Lees verder op Belgium Soccer: Genk-fans zijn niet tevreden en halen verhaal bij spelersbus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *