Blessureleed treft niet alleen Belgen: ook Italië maakt zich zorgen om grote namen

Blessureleed treft niet alleen Belgen: ook Itali maakt zich zorgen om grote namen Foto: Photonews 27 mei 2016 22:15<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Bij de Rode Duivels is vooral de verdediging een zorgenkind. Een hoop Rode Duivels kampen immers met ernstige of minder ernstige blessures. Na een zwaar seizoen is Belgi echter niet het enige land dat last heeft van blessureleed. Italië, tegenstander van België in de poulefase, ziet vooral middenvelders uitvallen. Marchisio en Verratti moesten al forfait geven voor het EK, maar dat lijstje dreigt wat langer te worden.De Rossi, Motta…

Lees verder op Belgium Soccer: Blessureleed treft niet alleen Belgen: ook Italië maakt zich zorgen om grote namen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *