Wilmots houdt rekening met (nóg meer) afzeggingen en verrast: “Ik denk eraan deze speler op te roepen”

Wilmots houdt rekening met (ng meer) afzeggingen en verrast: “Ik denk eraan deze speler op te roepen” Foto: © Photonews 26 mei 2016 15:10<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. “Als er problemen zijn, zoek ik naar oplossingen.” Het is een zinnetje dat de voorbije dagen tijdens de persconferenties van Marc Wilmots steevast terugkwam. En hou u vast, de mogelijke oplossing om de vele blessures in de achterhoede op te vangen luistert naar de naam… Christian Kabasele. Niet dat de 25-jarige Kabasele zich echt al klaar moet houden, maar het idee ligt op het…

Lees verder op Belgium Soccer: Wilmots houdt rekening met (nóg meer) afzeggingen en verrast: “Ik denk eraan deze speler op te roepen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *