Transfergeruchten 26/06: Mourinho wil shoppen bij zijn ex-club, Genkse goudhaan grof wild

Transfergeruchten 26/06: Mourinho wil shoppen bij zijn ex-club, Genkse goudhaan grof wild Foto: © Photonews 26 mei 2016 13:52<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen van de JPL zit er zo goed als op, terwijl de Rode Duivels in Zwitserland zich voorbereiden op het EK. En toch zijn de transfergeruchten nog steeds schering en inslag. We bundelen de belangrijkste zaken in een handig overzicht. Daniel Alves (33) heeft geen behoefte om te vertrekken bij FC Barcelona. De rechtsback van de Catalanen wordt sterk in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 26/06: Mourinho wil shoppen bij zijn ex-club, Genkse goudhaan grof wild

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *