Tielemans blijft de meest waardevolle, verrassende derde op Anderlechtpodium

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Tielemans blijft de meest waardevolle, verrassende derde op Anderlechtpodium Foto: © photonews 26 mei 2016 11:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Tielemans, Praet, Meunier, Depoitre, Kums, Foket, Sels, … Ook deze zomer zal er over verschillende spelers uit de Jupiler Pro League veel inkt vloeien. Maar hoeveel zijn de sterkhouders nu precies waard op de transfermarkt? Wij gingen het na. Verschillende factoren als club, positie, leeftijd, duur van een lopen contract, etc. bepalen de marktwaarde van een speler. Een exacte inschatting maken blijft moeilijk, al is het gerenommeerde Transfermarkt.de binnen het Europese voetbal…

Lees verder op Belgium Soccer: Tielemans blijft de meest waardevolle, verrassende derde op AnderlechtpodiumLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer