Kabasele staat bovenaan defensief reservelijstje van Wilmots

Nicolas Lombaerts vergroot de defensieve kopzorgen van Marc Wilmots. Na het afhaken van Vincent Kompany en Björn Engels blijkt ook de spierscheur van Lombaerts trager te genezen dan verwacht. Hij ondergaat maandag nog een MRI-scan voor de bondscoach de knoop doorhakt. Dinsdag moet de definitieve selectie immers doorgestuurd worden naar de UEFA.”Als Lombaerts maandag niet fit blijkt, pak ik hem niet meer naar Frankrijk en zet ik hem op de reservelijst”, zei Wilmots op de persconferentie. Laurent Ciman en Dedryck Boyata zijn dan ook meteen zeker van hun plaats in de selectie.”Moest er daarna…

Lees verder op Sporza: Kabasele staat bovenaan defensief reservelijstje van Wilmots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *